Masterclass 'Saggar firing in een elektrische oven'
Houd je van alternatieve stooktechnieken, maar heb je alleen een elektrische oven? Dan is deze masterclass iets voor jou.
In deze eendaagse masterclass leer je o.a. welke materialen je veilig kan gebruiken, hoe je het werk kan 'inpakken' en hoe je alles in de saggar moet zetten.
Tijdens de masterclass wordt geen saggar gemaakt en wordt er ook niet gestookt. Je brengt je eigen saggar en biscuit gestookt werk mee. Aan het eind van de masterclass neem je de saggar met het ingepakte werk weer mee naar huis om daar te stoken. Je moet dus toegang hebben tot een oven, thuis of op een vereniging.
Informatie over het maken van een saggar kun je hieronder downloaden.
De masterclasses in november zitten helaas vol.
Informatie over de inhoud vind je hiernaast.
Locatie: Goretti, Wilhelminapark, Tilburg.
Tijd: van half 11 tot ongeveer 4 uur.
Prijs: € 110,- inclusief lunch.